Egy napra giga-kifutóvá alakult át a Váci utca

Utcahossznyi divatshow kifutó, Király Viktor és Kállay-Saunders Anrás várt mindekit június 1-én, vasárnap Budapest legszebb bevásárlóutcájában.

Tavaszi Divatshow keretében június 1-én egész napra divatkifutóvá változott a Váci utca. A 100 méteres vörös szőnyeg a Millennium udvartól egészen a Régi posta utcáig nyújtózott, ahol a látogatókat ezen a napon smink- és haj-tanácsadással valamint címlapfotózással vártuk. Az egész napos divatbemutatóra bárki jelentkezhetett modellnek. Június 1-én akár kerékpárral vagy kutyával is végig lehetett vonulni a kifutón, Király Viktor fellépésével pedig egy hatalmas táncos flashmobbal indult a Tavaszi Divatshow, A Váci utca kifutója.

 

A rendezvényen a Váci utca neves márkáinak tavaszi kollekciói mellett magyar tervezők alkotásaival is találkozhattak a rendezvényen résztvevők. Bemutatkoztak ugyanis a Galamb utcai Váci utca POP-UP Galleryből már jól ismert fiatal divattervezők is, akik egyedi és különleges design darabjaikat vitték kifutóra profi és amatőr modellek. Az egész napos divatesemény nagy attrakciójaként a Zoob Katti megálmodta Attiutde divatmárka legújabb tavaszi/nyári kollekcióját csodálhatta a divatkedvelő közönség.

Az egész napos divatbemutatót táncos flashmobbal nyitottuk meg, Király Viktor – Solo zeneszámára. A közös táncoláshoz készült koreográfiát pedig már hetekkel ezelőtt elérhette mindenki a Váci utca youtube csatornáján, aki részt akart venni a közös táncos megmozduláson.

A Divatshow alkalmával leterített Váci utcai vörös szőnyegen kerékpár mellett akár kutyával is végig lehetett vonulni, amely tovább gazdagította a közösségi divatshow-t június első vasárnapján.

Tavaszi Divatshow rendezvényünket nagy érdeklődés övezte, ugyanis rengetegen látogattak el június 1-én mind a divatshow keretében megszervezett koncertek, mind pedig az ingyenes programokra: a divatbemutatókra, a smink és frizura tanácsadásra és a címlapfotózásra is. A nagy érdeklődéshez az egész napos programok sokszínűsége, és a rendezvényt megelőző nagyszabású kommunikációs, népszerűsítő kampány is hozzájárult. A divat jegyében telt eseményünk népszerűsége egyben a Bevásárlónegyedünk egyre visszatérő népszerűségét bizonyítja, hiszen a rendezvényen keresztül úgy gondoljuk sikerült bemutatnunk, a Váci utca nem egy egyszerű bevásárló utca, sokkal több, és sokszínűbb annál. Ezúton is köszönjük a hozzánk csatlakozó divatmárkáknak, a C&A-nak, az Adidas-nak, a Promod-nak, az Orsay-nek, Reserved-nek és a Pop-up Gallery divattervezőinek a bizalmat, illetve a rendezvényre ellátogató közönségnek azt, hogy ott voltak, és velünk együtt élvezték a divat napját, a Váci utcában.

A Váci utca Bevásárlónegyed Nonprofit Kft. egyik legfontosabb törekvései közé tartozik, hogy a felvegye a versenyt a mára már a belvároshoz egyre közelebb kerülő bevásárlóközpontokkal. A bevásárló utca újramárkázása, az eseményközpontú marketing szemlélet mind-mind arra hivatott, hogy az embereket élmények kössék a bevásárlónegyedhez, és szívesen térjenek vissza bármikor, egyre gyakrabban. A korábban divat jegyében megszervezett Night Shopping, de akár a Váci utca Valentin napi többhelyszínes eseménye is arról tanúskodott, hogy a Váci utca Bevásárlónegyed mindig szeretne egy kicsit többet, valamilyen pluszt adni a vásárlás élményén túl az idelátogatóknak.

A Váci utcai kezdeményezés a fentieken túl azt is szeretné elérni, hogy Budapest patinás sétálóutcája újra visszanyerje régi fényét, a vásárlók újra felfedezzék és örömmel látogassák. A Belvárosi Önkormányzat ennek érdekében 2013-ban létrehozta a Váci utca Bevásárlónegyed Nonprofit Kft.-t, hogy a sétálóutcát és környékét újra a legfontosabb turisztikai és kereskedelmi úti célok közé segítse. A klaszterként működő szervezet célja emellett Európa szerte elismert kiskereskedelmi desztinációvá tenni a Váci utcát. 

 

A nagy sikerre való tekintettel a Tavaszi Divatshow-t hamarosan egy újabb követi. Szeptember első hétvégéjén ugyanis újra a divaté lesz a főszerep a Váci utcában, ahol ezúttal a legújabb őszi kollekciókat mutatják be a Váci utca neves brand-jei és tehetséges magyar divattervezőink.

Szeptember elején tehát Őszi Divatshow a Váci utcában!

 

További információ hamarosan:
www.vaciutcanegyed.hu
www.facebook.com/vaciutcanegyed

Minden jog fenntartva © 2018.