Újra Divatshow a Váci utcában!

Cím: 1051 Budapest, Váci utca

A Tavaszi Divatshow kirobbanó sikerének köszönhetően úgy gondoltuk, hogy az ősz kezdete sem múlhat el úgy, hogy a Váci utca üzleteinek megújult kínálatát egy újabb Divatshow keretében be ne mutatnánk.

A tavaszt egy fergetes divatbemutatóval búcsúztattuk, amelyet nem várt sikerrel zártunk. Rengetegen jöttek el megcsodálni a fiatal magyar tervezők és a Váci utca neves márkáinak tavaszi/nyári kollekcióit, vettek részt különleges programjainkon, velünk együtt szórakoztak a különleges bemutatókon, hiszen tavasszal a vörös szőnyegen négylábú kedvenceinknek, és a bringával érkezőknek is helye volt. Ezúton is köszönjük a sok-sok lelkes érdeklődőnek, hiszen nélkülük mit sem ért volna a divat vasárnapja.

 

Sétáljunk át együtt a divat őszi kapuin szeptember 7-én, vasárnap, amikor is egy napra újra divat központjává alakul át a Váci utca!

 

Az Őszi Divatshow keretében egy napra újra divat kifutóvá alakítjuk át a Váci utcát, ahol a látogatókat egy 100 méter hosszú zöld szőnyeg várja. A kifutó a Millennium udvartól egészen a Régi posta utcáig ér majd és a kifutón egész nap egymást érik az új kollekciók, hogy kedvünkre válogathassunk a jobbnál-jobb őszi/téli szettek közül.

Szeptember  eleji rendezvényünk keretében az Orsay, a C&A, a Promod, az Adidas, a Humanic, a Hard Rock Café és a Budapest Couture őszi kollekciói mellett magyar tervezők alkotásaival is találkozhatunk. Bemutatkozik a tavasszal már szintén nagy sikert aratott POP-UP Galleryből jól ismert Wildpastel, 1975 Fashion, Virág Kerényi és az Igéző egy-egy darabja is.

Az egésznapos divatbemutatót Király Viktor  és Hien fellépésevel fűszerezzük.

Várunk szerettel mindenkit e különleges divatbemutatón, ahol a trendi összeállításokon kívül az őszi utcát, A Váci utca különleges őszi kapuit is megcsodálhatják.

 

ŐsziDivatshow, szeptember 7-én  10:00 és 20:00 között, A Váci utcában!

 

A rendezvényről további infórmációt a Váci utca Facebook oldalán olvashat: www.facebook.com/vaciutcanegyed

Minden jog fenntartva © 2018.